key

De Veluwse Passion

Vijf jaar na de start groeit de Veluwse Passion uit tot een groots regionaal evenement. Steeds meer kerken sluiten zich aan en inmiddels zijn een kleine honderd vrijwilligers betrokken. De Veluwse Passion vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 maart in Kulturhus de Talter in Oldebroek.

De Veluwse Passion vertelt het paasverhaal, maar dan anders. De live uitgespeelde scenes worden afgewisseld door filmbeelden en muzikaal omlijst door bekende popsongs. De processie is ook dit jaar onderdeel van het programma en is onlosmakelijk verbonden met het programma in de Talter. De twee onderdelen vormen samen één geheel. Dat maakt de Veluwse Passion tot een belevenis. Door deze opzet brengt de Veluwse Passion het paasevangelie heel dicht bij de mensen. Veelal ook bij mensen die daar anders niet of nauwelijks bij betrokken zouden worden.

Ook als EG. De Fontein werken we nu al voor het derde jaar mee. We zijn nog op zoek naar enkele spelers , die bijv. als soldaat of leerling willen meedoen. Ook gaan wij dit jaar weer de catering verzorgen en ook daar hebben we mensen voor nodig, die mee willen helpen om het geheel mee te verzorgen of bijv willen koken  op 24 maart. Je kunt je aanmelden bij Els van de Poll via mail coenenelsvandepoll@hotmail.com