• Boek.jpg
  • gebedsavond.jpg
  • Hisway 2014.jpg
  • trevor_september_2014kopie.jpg

Welkom op de nieuwe site van EC De Fontein

Onze site heeft een nieuw uiterlijk gekregen, maar ook het platform waar de site op draait is vernieuwd. Ook Mijn Fontein is geheel vernieuwd, de laatste nieuwsbrieven staan online, missions is uitgebreid met Projekt Held, outreaches, noodhulp en missiereizen.

Als je nog geen username en password hebt aangemaakt in het verleden, of de gegevens zijn verloren gegaan met de migratie van de oude naar de nieuwe site, klik dan op "create an account" en geef je username en password opnieuw in. Hierna krijg je een mailtje op je opgegeven email adres waarin een link staat voor bevestiging van je aangemaakte account. Nadat de administrator je account heeft goedgekeurd, wat meestal binnen een paar uur gebeurd, kun je in Mijn Fontein. Dit laatste goedkeuring door een administrator is een veiligheid om te voorkomen dat hackers ongemerkt binnen komen, de laatste maanden hebben we hier te veel last van gehad.

Lukt het u niet om de inlog voor elkaar te krijgen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.